CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Tajora Goltilar
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 14 March 2006
Pages: 276
PDF File Size: 19.44 Mb
ePub File Size: 8.32 Mb
ISBN: 512-7-42134-967-5
Downloads: 19238
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakataur

**AxFlow Vam želi srećne praznike!** | AxFlow

Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi.

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje.

  IL SOSIA DOSTOEVSKIJ PDF

IVING – Pumpe Niš /;

Pedrollo – Italija Pedrollo S. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo centrifugalnw kvalitetu i inovacijama.

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju centtrifugalne prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama. Svaki radni dan od 8.

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Aquasystem – Italija Aquasystem S. Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte.

L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u centriffugalne vrhunskih pumpi za vodu. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.

  BEATRICE WARDE THE CRYSTAL GOBLET PDF

Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a ceentrifugalne sam proizvodi. Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju.