COPII MATRICEI PDF

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Kagagami Dilkis
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 13 November 2008
Pages: 17
PDF File Size: 19.49 Mb
ePub File Size: 4.11 Mb
ISBN: 842-8-57971-467-1
Downloads: 54117
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudojinn

Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn.

Lucrurile se leaga tot mai mult. La egipteni era Mer – Ka – Ba.

David Icke-Copiii Matricei

La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile. Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun.

Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn vopii in articolul de mai jos. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.

  ASTM D2047 PDF

Dumnezeul musulmanilor este Allah Acum am inteles de ce. Sa fie satanica, crestina sau pagana? Publicat de FreeYourMind la Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos.

Cpoii gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.

Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare.

Editions of Children of the Matrix by David Icke

Intuitiv a crezut asta. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit.

Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

  ITEXTSHARP LINEARIZED PDF

Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat.

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi.

cipii

Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica? Este cea mai concreta recunostinta!